Welkom op mijn creatieve blog

Welkom op mijn creatieve blog. Leuk dat je hier komt kijken, geniet mee met mijn grootste hobby, kaarten maken. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat en volger van mijn blog wilt worden.

donderdag 15 november 2012

Nog even 2 kaartjes er op zetten zo voor het weekend. Vorige week had ik ze mee naar de demo en de mensen vonden ze helemaal geweldig. Het even een ander modeltje dan een vierkante kaart. Ik heb gevruik gemaakt van de vierkante Noor mal en die dubbel gevouwen en dat is mijn standaard geworden. Dan kan ik er elke mal op gebruiken om kaart verder af te maken. De creatables van Marianne Design erbij gebruikt want die passen er mooi bij en zeker bij de vintage plaatjes. Moet nu druk bezig met de kerst kaarten te maken want anders begint de tijd te dringen om ze op tijd klaar te krijgen.

Nog een fijne dag verder groetjes Petra

2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaarten maak je, ook deze zien er heel mooi uit.Even een tip, je kunt moeilijk een reactie plaatsen, kun je de woordverticatie ook uitzetten, dan word het voor iedereen makkelijker. Groetjes frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart een heel leuk idee.
  Het zou een goed idee zijn als je de woordverticatie uitzet.
  Dan krijg je veel meer berichten.
  Liefs Tilly.

  BeantwoordenVerwijderen